Accessibility Tools

Урочиста посвята молодих спеціалістів у професію

Урочиста посвята молодих спеціалістів у професію

 

Сьогодні у Херсонській дитячій обласній клінічній лікарні проходили урочистості з нагоди посвяти молодих медичних працівників. Медичний заклад поповнився 20 фахівцями, серед яких 6 лікарів, 13 медичних сестер і 1 рентгенлаборант. Цього дня вітали тих, хто обрав нелегку професію за покликом серця.

 

IMG 1985

Лікар ультразвукової діагностики Юлія Галінська зізнається, що ця професія була її дитячою мрією і вона дуже щаслива бути серед великої та дружньої родини ХДОКЛ.
“За півроку роботи лікарня стала для мене родиною. Тут чудовий колектив, чудове керівництво, чудові лікарі та відділення. І я дуже рада бути серед них”, - розповідає Юлія.

Не приховує радісних емоцій і дитячий хірург Євгеній Галінський, зізнається, що лікарня стала його другою домівкою. “Маленькі діти дуже потребують уваги, повної віддачі від лікаря. Сьогодні під час посвяти для мене було дуже важливо відчути себе частиною цього чудового колективу”, - зазначає Євгеній.

Серце завмирає від урочистості моменту і у лікаря-ендокринолога Вероніки Олександрової. У Херсонській дитячій обласній клінічній лікарні вона працює вже 3 роки, адже проходила тут і інтернатуру. “Це моя друга домівка, це місце, куди хочеться прийти та віддаватись роботі на повну силу. І кожного дня вчитись чомусь новому, і кожного дня допомагати маленьким пацієнтам”, - розповідає Вероніка.

Під час урочистої події молоді лікарі дали Клятву лікаря України, зобов’язавшись завжди стояти на варті щасливого і здорового майбутнього маленьких пацієнтів.

Директор КНП “Херсонська дитяча обласна клінічна лікарня” Інна Холодняк також привітала молодих лікарів у великій і дружній родині медичного закладу.

IMG 1988

“За час роботи в лікарні ви вже багато чого дізналася, багато чому навчились. Це ваше перше робоче місце, яке ви будете пам'ятати завжди. І мені, звичайно, дуже б хотілось, щоб воно залишалось вашим на довгі роки а можливо і назавжди. Ми заклад, який має велику історію і протягом років нашої роботи ми лікували близько 6 млн маленьких пацієнтів. Це 6 мільйонів врятованих життів. Ви, обравши роботу у дитячому закладі, взяли на себе подвійну відповідальність: це відповідальність за життя і здоров'я маленьких пацієнтів, і це відповідальність перед їх батьками. Діти чекають ваших знань, ваших турботливих рук, ваших вмінь. Я вітаю вас у нашому дружньому колективі”, - звернулась до молодих лікарів Інна Вікторівна.

А далі були подарунки, квіти, теплі слова привітань та побажання фахівцям і, звичайно, фото на згадку про важливий момент у житті.

 

IMG 1992

Вітаємо молодих лікарів та бажаємо натхнення та успіхів у їх непростій та благородній справі!