Accessibility Tools

Сучасний апарат ШВЛ допомагатиме у лікуванні дітей

Сучасний апарат ШВЛ допомагатиме у лікуванні дітей

 

 

Напередодні Нового року значно поліпшилась матеріально-технічна база КНП “Херсонська дитяча обласна дитяча клінічна лікарня”: з'явився новий сучасний висококласний апарат ШВЛ. Це єдиний у нашому місті апарат HAMILTON-C6, який належить до нового покоління медичної техніки і завдяки своєму широкому функціоналу має можливість покращити якість обслуговування пацієнтів.

Апарат HAMILTON-C6 придбано з метою лікування дітей, хворих на COVID-19, втім він стане в нагоді і пацієнтам з низкою інших захворювань, адже реанімаційне відділення лікарні є багатопрофільним.

-Цей апарат нам був дуже потрібний. У зв'язку з тим, що контингент хворих у нас від 0 до 18 років, а відділення є багатопрофільним. Ми працюємо не лише з патологією легенів, а й з патологією нервової системи, з різноманітними травмами, отруєннями, вродженими аномаліями, котрі припускають тривалу підтримку апарату ШВЛ, - розповідає завідуюча відділенням реанімації з палатами інтенсивної терапії Людмила Покропивна. - Це апарат експертного класу, має усі функції апарата ШВЛ, а також інтелектуальний режим вентиляції, тобто він повністю підлаштовується під хворого.За допомогою цього режима ми можемо повільно та безболісно відключати хворого від апарату.

22222

Апарат HAMILTON-C6 підтримує режим кисневої терапії з високою швидкістю потоку. У одному пристрої доступні різні опції терапії, у тому числі інвазивна та неінвазивна вентиляція. Його мобільність та широкий спектр функцій дозволяє налаштувати апарат відповідно до потреб пацієнта.
Тож наявність у медичному закладі сучасного високоякісного апарата ШВЛ дасть можливість поліпшити якість обслуговування та надання медичної допомоги, а також поліпшить якість життя маленьких пацієнтів.