Accessibility Tools

Співробітники КНП “Херсонська дитяча обласна клінічна лікарня” долучились до відзначення Дня Єднання

Співробітники КНП “Херсонська дитяча обласна клінічна лікарня” долучились до відзначення Дня Єднання

 

Сьогодні колектив КНП  “Херсонська дитяча обласна клінічна лікарня” зібрався на урочисті збори з нагоди відзначення Дня Єднання. У цей непростий для країни час лікарі, як і всі громадяни, стоять на варті української державності. День єднання несе собою важливу мету: показати, що українці єдина нація, яка любить свою Батьківщину та готова гідно протистояти будь-яким нападам.

 

 

-У цей складний час сильний український народ проявив свої найкращі якості - згуртованість та волю до перемоги. На відміну від пандемії два роки тому, сьогодні ми чітко розуміємо всі виклики, які стоять перед нами, і що з ними роботи. Ми прагнемо миру, ми не зазіхаємо на чуже, але й своє не віддамо. Ми впевнені у наших Збройних силах.І відповідно до указу Президента України 16 лютого відзначаємо День єднання! - звернулась до колективу директорка КНП “Херсонська дитяча обласна клінічна лікарня” Інна Холодняк, - Усі на своїх місцях, ми усвідомлюємо, що працюємо на стратегічному об'єкті, і готові до будь-яких викликів.

 

 

Усі разом лікарі заспівали Державний гімн України, який одночасно пролунав о 10.00 у всіх містах та містечках нашої Держави. Українці сьогодні демонструють усьому світові єдність та незламність нації. У єдності наша сила!