Accessibility Tools

Привітання з Днем Святого Миколая

Привітання з Днем Святого Миколая

 

19 грудня - особливий день як для дорослих, так і малечі, адже саме у День Святого Миколая відбуваються справжні дива.Цей день з нетерпінням чекають діти, щоб вранці зазирнути під свою подушку або в чарівний чобіток та знайти там омріяний подарунок.Святий Миколай прославився своєю добротою і готовністю допомогти кожному, хто цього потребує. Наймолодшим він приносить подарунки, а дорослих спонукає до милосердя, співчуття та доброти.

День Святого Миколая – це своєрідний символ людської надії і віри у своє краще майбутнє, і саме з цього дня починається справжня казкова пора - новорічно-різдвяні свята.
Святий Миколай – захисник, наставник і покровитель дітей. Він дарує усім віру в здійснення бажань, вселяє у наші душі світлі почуття, надихає на добро. Це справжнє свято віри, світла і добра. Ми ж, дорослі, маємо подбати, щоб воно залишило приємну згадку в душах дітлахів, посіяло зерно любові до ближнього, поваги до традицій минулого.

Прийміть найщиріші вітання зі святом, яке обов'язково запам'ятається приємними несподіванками, гарним настроєм, подарунками та неповторними враженнями. Хай молитва Святого Миколая завжди оберігає наші родини і у кожній оселі панують добробут та злагода.

Кожен з нас цього дня може стати помічником святого Миколая для своїх рідних, даруючи їм теплі слова підтримки та свою посмішку.

 

Вірте в диво і робіть його сам!
Бажаємо гарного настрою і віри у найкраще!