Accessibility Tools

Присвоєно почесне звання «Заслужений лікар України»

Присвоєно почесне звання «Заслужений лікар України»

             Указом Президента України №607/2021 «Про відзначення державними нагородами України з нагоди 30-ї річниці підтвердження всеукраїнським референдумом Акта проголошення незалежності України 1 грудня 1991 року» за значний особистий внесок у розвиток вітчизняної системи охорони здоров’я, вагомі трудові досягнення, багаторічну сумлінну працю завідувачці дитячого амбулаторно-поліклінічного центру  КНП «Херсонська дитяча обласна клінічна лікарня» ХОР   МАРЧЕНКО НАТАЛІЇ МИРОНІВНІ  присвоєно почесне звання «Заслужений лікар України».

Шановна  Наталіє Миронівно!

              Прийміть щирі вітання з нагоди присвоєння високого почесного звання! Турбота про здоров’я дітей є головним змістом Вашої діяльності. Ваша повсякденна віддана праця, чуйність та щедрість душі несуть величезний заряд енергії, добра і милосердя. Саме  високий професіоналізм, відповідальне ставлення до справи, ініціатива і наполегливість є запорукою виконання покладених на Вас завдань. Хай  ця заслужена державна нагорода, шана і повага людей додасть наснаги на нові здобутки та особисті досягнення.

Колектив закладу  пишається  Вами та бажає  міцного здоров’я,  успіхів, благополуччя, натхнення, яскравого професійного шляху та щастя у житті особистому! Нехай Вам завжди та в усьому посміхається доля!

З гордістю та повагою, колектив Херсонської  дитячої  обласної  клінічної лікарні 

marchenko