Accessibility Tools

Херсонські поліцейські привітали маленьких пацієнтів лікарні

Херсонські поліцейські привітали маленьких пацієнтів лікарні

 

Справжнє яскраве свято сьогодні влаштували співробітники ГУ Національної поліції у Херсонській області як для дітей, так і для дорослих.

20

Святково вбрані службові собаки демонстрували свої вміння та навички, бійці спецпідрозділу КОРД показали бойові прийоми, а головний чарівник - Святий Миколай - приїхав на справжній поліцейській машині разом зі своїм товаришем Шерифом.

19

22

21

У дворику лікарні зібралось багато глядачів - і лікарі, і батьки дітей раділи святу. Малеча ж мала змогу спостерігати за дійством з вікон своїх палат. Ті ж дітлахи, яким пощастило бути на подвір'ї , просто сяяли від щастя.

18

14

12

15

19 грудня - особливий день, якого всі дітки чекають з нетерпінням. Як відомо, уночі святий Миколай тихесенько підкладає слухняним малюкам ласощі, а для неслухняних – він залишає різочку.

Отримати подарунок є справжнім дивом насамперед для тих, хто через стан здоров’я прокидається не вдома. За традицією, поліцейські відвідують Херсонську дитячу обласну клінічну лікарню, аби підтримати маленьких мрійників-пацієнтів.

1

Наразі у медичному закладі на лікуванні перебувають 360 дітей. Поліцейські побажали дітям якнайшвидшого одужання, і щоб Новий рік та Різдво вони зустрічали у гарному настрої вдома, разом зі своїми родинами.

Зі словами подяки звернулась до гостей головний лікар КНП “Херсонська дитяча обласна клінічна лікарня” Херсонської обласної ради Інна Холодняк.

4

-Такого гарного яскравого свята у нас ще не було. Звертаюсь до вас з щирими словами вдячності, шановні поліцейські. І усім бажаю, щоб Святий Миколай приносив лише солоденьке, а не різочки, - наголосила Інна Вікторівна.

У свою чергу служителі правопорядку подякували лікарям за їх нелегку працю, а маленьким пацієнтам побажали скорішого одужання

3

2

Дітки отримали солодкі подарунки, теплі привітання та найголовніше - приємні емоції.Вони ще довго не відпускали Святого Миколая та Шерифа та фотографувались з службовими собаками.

5

 

Тож бажаємо вам ніколи не хворіти, бути чемними та слухняними, такими, яким був Святий Миколай. Пам’ятайте, дива трапляються з тими, хто щиро в них вірить.