Accessibility Tools

Дорогі наші пацієнти, друзі, колеги та партнери! Щиро вітаємо вас з Новим 2022 роком!

Дорогі наші пацієнти, друзі, колеги та партнери! Щиро вітаємо вас з Новим 2022 роком!

 

Нехай Ваші серця будуть зігріті любов’ю і теплом, домівки повняться добром, радістю та Божим благословенням, а очі світяться щастям. Нехай з останніми хвилинами Старого року Вас покинуть турботи та негаразди, а Новий – 2022 рік буде щедрим на цікаві плани, нові досягнення та професійні перемоги.

Ми безмежно вдячні нашим партнерам, друзям, благодійникам, підтримка яких допомагає нашій «Херсонській дитячій обласній клінічній лікарні» бути доступною для надання медичних послуг, проведення якісного та ефективного лікування наших пацієнтів.

Ми сердечно вітаємо і щиро вдячні усім, хто звертається до нашого медичного закладу із надією на покращення свого здоров’я та здоров’я найдорожчих дітей. Ми, як ніхто, розуміємо свою безмежну відповідальність перед кожним із наших пацієнтів, адже Ви нам довірили своє здоров’я. Ми прикладали, прикладаємо та будемо прикладати максимум зусиль, щоб виправдати довіру та сподівання кожного, хто переступив поріг нашого медичного закладу в надії на краще життя.

Для нашого КНП «ХДОКЛ» ХОР цей рік був повний різноманітних подій, труднощів, нових викликів, можливостей та перемог. Наш згуртований, дружний колектив давно став єдиним цілим і завдяки узгодженій роботі ми навчилися справлятися з усіма питаннями. Нехай же і наступаючий рік продовжить всі наші добрі починання, стане успішним і щасливим! Адже попереду ще багато нового, яке нам належить пережити разом! Нехай все, що прийде в Новому році, принесе нашому колективу тільки зміни на краще, добробут і зростання доходів!

Зичимо всім здоров’я, здійснення всіх бажань і надій, успіхів у Ваших справах, щоб кожен день був наповнений мудрістю, яка допоможе подолати всі негаразди. Щиро бажаємо радості, любові, достатку в домі, щасливої та щедрої долі, а впевненість у завтрашньому дні нехай назавжди наповнює Ваші серця!

З Новим роком, дорогі друзі!

 инна викторовна


З повагою, головний лікар
КНП “Херсонська дитяча обласна клінічна лікарня” Херсонської обласної ради
І.В. Холодняк та адміністрація закладу!