Accessibility Tools

25-11-2021 р. відбулась онлайн-зустріч щодо підвищення спроможності і розвитку потенціалу Херсонської ДОКЛ

25-11-2021 р. відбулась онлайн-зустріч щодо підвищення спроможності і розвитку потенціалу Херсонської ДОКЛ

 

Зустріч пройшла в рамках проєкту «Посилення стійкості громад в Херсонській області», що впроваджується UNDP Ukraine / ПРООН в Україні у партнерстві з Херсонською обласною державною адміністрацією за фінансової підтримки Посольства Великої Британії в Україні.

У рамках проєкту «Посилення стійкості громад в Херсонській області» здійснено повне оновлення веб-сайту Херсонської обласної дитячої клінічної лікарні (http://bdp.ks.ua/hospital/), створено зручну структуру сайту як для нових користувачів, так і для працівників лікарні, де можна знайти контактну інформацію про фахівців, відділення, можливості реабілітації і лікування для дітей Херсонщини та гостей регіону.
 
Під час зустрічі представниками обласної державної адміністрації, обласної дитячої клінічної лікарні, розробниками сайту спільно з ПРООН, Мустафою Саіт-Аметовим, Есмою Умеровою, Іриною Волошиною обговорено пропозиції щодо просування сайту, актуальні потреби лікарні, плани фінансування і підвищення спроможності лікарні.
 
Враховуючи специфіку регіону, у рамках проєкту, сайт перекладено 4 мовами (українська, англійська, кримсько-татарська, російська). Наразі це єдиний в Україні сайт лікарні, який має сторінку на кримсько-татарській мові, що робить його унікальним.
 
Крім того, на сайті створено додаткові можливості:
  •  Розділ "Навчання " автоматично делегує користувача на сайт Української академії педіатричних спеціальностей, які проводять сучасні тренінги з підвищення кваліфікації медичних працівників;
  • Розділ "Благодійної допомоги" має зручну клавішу для здійснення внесків через сайт на рахунок лікарні, що дозволить здійснювати збір коштів на потреби лікарні.
 
Метою створення нового сайту лікарні є покращення якості надання послуг населенню Херсонської області, а також суміжних областей та жителів Автономної Республіки Крим.
 
Фейсбук-сторінка Офісу реформ Херсонської області 
 
zoom251121