Accessibility Tools

23 червня, колектив Херсонської дитячої обласної клінічної лікарні відзначив важливе свято – 70 років від дня заснування медичного закладу.

23 червня, колектив Херсонської дитячої обласної клінічної лікарні відзначив важливе свято – 70 років від дня заснування медичного закладу.

Це знакова подія не лише  для працівників дитячої обласної   клінічної лікарні, а й для всіх жителів області.   На урочистості з нагоди ювілею завітали почесні гості, представники влади, ветерани лікарні.

Директор  закладу Інна Холодняк, розповіла   історію лікарні її здобутки та сьогодення і  зазначила, що 70 років діяльності – це шлях становлення якісного та доступного медичного обслуговування дитячого населення області та майже 8 мільйонів пролікованих маленьких херсонців. І зазначила, що робота усіх  спеціалістів направлена на те, щоб вилікувати хвору дитину :«Професійний і дружній колектив нашого медичного закладу, без перебільшення, справжня велика родина. Ми завжди орієнтуємося на якісну медичну допомогу. Приємно відзначити, що з року в рік поліпшується матеріально-технічна база лікарні, з`являється новітнє обладнання, що допомагає нам працювати ще краще. Але найдорожча техніка нічого не варта без таланту лікаря, щодня й щогодини медичні працівники закладу охороняють найцінніше – здоров’я  наших дітей». Інна Вікторівна щиро привітала колектив закладу, ветеранів лікарні, подякувала за їх вагомий внесок у становлення та розвиток закладу

З привітанням та словами подяки до  колективу   лікарні звернувся голова обласної державної адміністрації Сергій Козир. Очільник області зазначив, що «Дитяча лікарня – є флагманом охорони здоров'я області і   медичні працівники закладу, завжди підтверджують свій авторитет. У цьому році лікарню включено до переліку програми «Велике будівництво». За особливі заслуги з надання медичної допомоги дитячому населенню Херсонщини та у зв’язку з 70-річчям лікарні Сергій Козир вручив колективу закладу Почесну грамоту.

Привітали   колектив закладу та висловили подяку за сумлінну працю: голова Херсонської обласної ради Олександр Самойленко, народна депутатка України Вікторія Вагнєр, заступник голови обласної ради Геннадій Лагута, директор Департаменту охорони здоров'я Херсонської обласної державної адміністрації Віктор Короленко. Працівникам закладу вручили грамоти та подяки за їх шляхетний труд

Директорка Херсонського обласного онкологічного диспансеру Ірина Сокур вручила колективу закладу "Орден Святого Пантелеймона" за перемогу у регіональному відборі, відзнаку за професіоналізм та милосердя у номінації «Кращий медичний заклад» та з нагоди ювілею.

Також привітати колектив закладу прийшли мами з діточками. Від усього серця вони висловили велику подяку та шану медичним працівникам за врятовані життя і підтримку.

Під час святкового заходу демонстрували відеоролик про історію лікарні та її сьогодення.

Велика подяка артистам Херсонського театру імені М.Куліша, які досить яскраво та милозвучно   вітали колектив, створювали святкову атмосферу, заряджали присутніх енергією та позитивом.  

Сьогодні без перебільшення  можна зазначити, що здоров’я дітей Херсонщини знаходиться у надійних та дбайливих руках професіоналів, медиків. Бажаємо   процвітання та благополуччя лікарні, міцного здоров’я  кожному працівнику особисто, мудрості і доброти на благородному шляху порятунку дитячого життя, щастя, наснаги, подальших успіхів у будь-яких починаннях, щоденних справах, сміливих планах та сподіваннях.

Зважаючи на карантинні умови, святкування відбулося на відкритому просторі у мальовничому куточку на березі Дніпра із дотриманням усіх норм безпеки.

 

jub1283

 

 

jub1283

 

 

jub1283

 

 

jub1283

 

 

jub1283

 

 

jub1283

 

 

jub1283

 

 

jub1283

 

 

jub1283