Accessibility Tools

15.06.2021р. було відкрито  меморіальну дошку Герою України, Заслуженому лікарю України, в минулому  головному лікарю Херсонської ДОКЛ  Лятецькій Людмилі Володимирівні.

15.06.2021р. було відкрито меморіальну дошку Герою України, Заслуженому лікарю України, в минулому головному лікарю Херсонської ДОКЛ Лятецькій Людмилі Володимирівні.

Людмила Володимирівна зробила значний внесок у формування системи охорони здоров’я, дитячого населення Херсонської області та м.Херсона.

Завдяки її зусиллям створювалась система надання медичної допомоги новонародженим дітям, розвивалася система надання спеціалізованої та високоспеціалізованої допомоги дітям, здійснювалось впровадження сучасних технологій у лікувально-діагностичному процесі, а також розвиток дитячої нейрохірургії, кардіохірургії, ортопедії, імунології, медичної генетики.
 
За ініціативи Людмили Володимирівни Лятецької побудовано неонатальний корпус. У результаті її активної діяльності як керівника дитяча обласна клінічна лікарня неодноразово нагороджувалася почесними грамотами.
 
Усі ми згадуємо Людмилу Володимирівну як людину, яка жила своєю роботою. Вона вбачала у цьому своє призначення. Була прикладом для сотень своїх послідовників.
 

 IMG 1056 340

 IMG 1056 340

 IMG 1056 340